Rólunk

Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban összeállítsuk a pályázatodat és az mielőbb jóváhagyásra kerüljön. A gyorsaság mellett figyelünk a részletekre: nálunk azokat a berendezéseket fogod megvásárolni, amire szükséged van és amit szeretnél, ami hosszú távon a legjobban megéri Neked. Ennek érdekében energetikai számításokkal alátámasztott beruházási programokat mutatunk be. Te pedig kiválaszthatod a Neked legjobban megfelelő programot.

Működési területünk: a Dunántúl. Vannak ügyfeleink a Balaton körül, Bakonyban, Zalaegerszegen, Kapuváron, Pécsett, Szekszárdon, Kaposváron, Mosonmagyaróváron, Veszprémben, Pápán, Győrben, Székesfehérváron, .

2018-ban kezdtünk el MFB0%-os pályázatokat írni. Később megtanultuk a korszerűsítési technológiákat, és mára már sok mindent fel tudunk mérni, ki tudunk számolni. Meg tudjuk mondani, hogyan lesz jó a házad.

Folyamatosan bővült a csapatunk, 8-10 főre. Összességében van 50 év banki-pályázatírói, 45 év műszaki gyakorlatunk, és 19 gyerekünk. Van köztünk három kicsi gyereket nevelő anyuka, aktív könyvvizsgáló, és csontkovács is. Igazi távmunkában dolgozunk. Előfordulhat, hogy a telefonban a háttérben gyerekhangokat hallasz, vagy a paprikáskrumpli rotyogását…

Miért szeretjük ezt csinálni?

Ha jól dolgozunk, veled is jót teszünk, és a Földdel is. Neked a rezsid csökken, a Földnek a széndioxid terhelése. Ez a mi célunk: mi a Földet képviseljük, és téged.

Balatonalmádi, 2020. február

Dajka Ernő

%d blogger ezt szereti: